Dobro došli u De Heus Srbija Viber

Slanjem jedne po jedne poruke osnažujemo naše zajednice za uzgoj životinja, gde god da se nalazimo.

Saznajte više o našem novom kanalu za komunikaciju

Pridružite se De Heus Viber zajednici!

Pošaljite mi informacije o

Predstavljamo Viber, još jedan kanal za povezivanje sa vama i vašom farmom!

Dobro došli na De Heus Srbija Viber kanal, gde ne samo da pružamo informacije o hrani za životinje, nego i negujemo uspeh. Istražite našu novu komunikacionu platformu na Viberu, vašu direktnu vezu do sveta saznanja, inovacija i personalizovane podrške. Zato što je vaš rast naše opredeljenje.


Znanje je moć

Ostanite na čelu inovacija u uzgoju životinja. Naši stručni članci se bave najnovijim trendovima, održivim praksama i naprednim poljoprivrednim tehnikama. Znanje je moć i zajedno ćemo oblikovati budućnost poljoprivrede. 

Povežite se sa nama bez ikakvog napora - preko Vibera. Imate pitanja, treba vam savet ili samo želite da podelite svoje priče o uspehu? Mi smo više od dobavljača - mi smo vaši partneri u napretku. Obratite se bilo kada, jer je vaš glas bitan.

De Heus Srbija


Saveti za upravljanje farmom

Za efikasno upravljanje farmom, De Heus stručnjaci dele praktične savete i strategije za optimizaciju vaših operacija. Od planiranja hrane do nege životinja, mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku.

Budimo u kontaktu

Novosti o hrani za životinje

Otkrijte hranu koja podstiče prosperitet. Primajte ažuriranja u realnom vremenu o našem raznovrsnom asortimanu hrane, prilagođenoj jedinstvenim potrebama vaših životnja. Verujemo da izbori do kojih ste došli dobrim informisanjem vode do uspešnih farmi.

Kako započeti? Jednostavno sledite jedan od dole navedenih koraka i mogli biste da počnete da dobijate važna ažuriranja već danas:

  • Popunite formular iznad i poslaćemo vam na Viber poruku sa linkom da se pridružite našoj zajednici.
  • Skenirajte QR kod i odmah počnite da ćaskate sa nama na Viberu.
  • Dodajte naš broj telefona +381 66 8065 812 i pošaljite nam poruku, a mi ćemo uraditi ostalo.

Skeniraj me

Povežite se sa nama bez napora - preko Vibera. Pridružite se De Heus zajednici i krenite na put rasta. Dođite do informacija, vrhovima svojih prstiju i razgovarajte sa nama gde god da se nalazite! Jednostavno skenirajte ovaj QR kod! 

QR code