Pridružite se pobedničkom timu

Orijentacija na rezultate, timski duh, učenje i komunikaciju

Aleksandra Kovačević

HR menadžer

Za više informacija o radu u De Heus-u

Stupite u kontakt sa Aleksandrom

Dobro došli u De Heus

Svetska populacija brzo raste i poljoprivredni sektor mora da ojača, povećavajući proizvodnju bezbedne i zdrave hrane na održiv način, istovremeno smanjujući njen uticaj na klimu i životnu sredinu. Tražimo ljude koji nam mogu pomoći u suočavanju sa ovim izazovima. Naši kupci, proizvođači mesa, ribe, mleka i jaja, računaju da ćemo im pružiti koncepte ishrane i savete koji obezbeđuju maksimalno zdravlje životinja i optimalne performanse. Ako ste preduzetničkog duha i želite da napredujete, pogledajte naša slobodna mesta.


Pronađite svoj savršeni posao

De Heus je postao kompanija sa više od 80 proizvodnih lokacija u preko 20 zemalja. Naši proizvodi se distribuiraju u 75 zemalja.

Više od 8000 profesionalaca svakodnevno doprinosi našim ciljevima i ambicijama. Nudimo širok spektar mogućnosti na različitim pozicijama, od globalnog nutricionizma do poslovnog razvoja, nabavke, finansija i računovodstva do HR-a, IT-a i marketinga.

Proizvodnja

Prodaja

Nabavka

Kontrola kvaliteta

Produkt menadžment

Administracija


Učenje i razvoj

Verujemo da su naši ljudi pokretačka snaga za napredovanje. Osnažujemo vaš napredak!

U brzorastućoj organizaciji, naši zaposleni čine razliku u postizanju naše strategije. Stoga ulažemo u razvoj vaših talenata i stvaramo kulturu kontinuiranog učenja i razvoja.