Saradnja

Zajednički rad je otkrivanje novog znanja

Kontinuirano obogaćivanje znanja i iskustva

De Heus je organizacija otvorena za brojna nacionalna i međunarodna partnerstva, uvek usredsređena na dalje obogaćivanje znanja. Verujemo da stepen otvorenosti tokom saradnje određuje vaš krajnji uspeh. Ne fokusiramo se samo na svoja istraživanja i rezultate, već sprečavamo da propustite rešenja koja su već dostupna drugde.

Saveti za bolju ishranu

Radimo zajedno sa uzgajivačima životinja i akvakulture i internacionalnim partnerima kao što je Univerzitet u Torontu i Univerzitet Vageningen u Holandiji. Cilj je uvek isti: Pretočiti ovo znanje u naše proizvode za ishranu i servise kako bismo poboljšali rezultate za naše farmere.

Više o primenjenim istraživanjima

Rešenja za izazove sa kojima se naši farmeri susreću svakodnevno

De Heusove inovacije u ishrani doprinose rešenjima za izazove sa kojima se stočarstvo i akvakultura suočavaju širom sveta. To uključuje bolju upotrebu ograničenih sirovina za poboljšanje efikasnosti ishrane, podsticanje zdravlja životinja bez potrebe za vakcinacijom, dobrobit životinja i prirodno okruženje.


Dostupnost hrane širom sveta

U kompaniji De Heus doprinosimo održivoj dostupnosti i snabdevanju sigurne i zdrave hrane širom sveta. Zajedno sa kupcima i partnerima stvaramo održivi lanac snabdevanja od sirovina do hrane širom sveta.

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.