Istraživanje i razvoj

Neprestano povećavajte znanje kako biste poboljšali svoje rezultate

Zdrav i održiv pristup stočarstvu i uzgoju ribe je od vitalnog značaja

Ovo je naš glavni fokus godinama. Brzo promenljivi uslovi na tržištu i želje potrošača čine sposobnost prilagođavanja važnijim nego ikad. Stoga smo uložili u mrežu istraživačkih farmi kako bismo sutrašnja rešenja doneli danas.


Različite vrste istraživanja

Istraživanje čini osnovu svake inovacije koju De Heus donosi na vašu farmu. Neprekidno smo angažovani na poboljšanju efikasnosti ishrane i zdravlja životinja.

 

 

Kvalitet u svemu što radimo

Kvalitet uvek preovladava i to je bio naš vodeći princip više od sto godina. Sve naše proizvodne lokacije stoga zadovoljavaju najsavremenije standarde kvaliteta. To je princip koji primenjujemo na naše istraživanje, operativnu strategiju i na sve naše proizvode.

Pročitaj više o kvalitetu

Naše laboratorije

U našim laboratorijama širom sveta svakodnevno proveravamo kvalitet ulaznih sirovina i gotovih proizvoda. Dostupne su napredne tehnike za zaštitu kvaliteta naše hrane. Da bi osigurali pouzdanost analitičkih rezultata, naše laboratorije koriste kontrolne sisteme kao što su međulaboratorijska poređenja. Primenom međunarodnih standarda i metoda održavamo kontrolu kvaliteta na najvišem nivou. Analitičke metode su slične u svim laboratorijama kompanije De Heus zbog uporedivosti i upotrebe podataka u našim formulacijama. Sva dostupna znanja i iskustva proaktivno se dele među našim globalnim laboratorijama.


Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.