Svinje

Rešenja za prasad, krmače i tovne svinje

Doprinos zdravim svinjama i učinku vaše farme

Kao uzgajivač svinja fokusirate se na postizanje najboljih tehničkih i ekonomskih rezultata. Hrana, sistem držanja i dobrobit vaših životinja doprinose ovom rezultatu. Bićete podržani u svim ovim oblastima putem naših performansnih alata, podrške farmi i, naravno, naših dobro uravnoteženih i prilagođenih rešenja za ishranu. Tako ćete biti sigurni u najbolje tehničke rezultate.

Potraži najbližeg De Heus savetnikaHranimo različite kategorije svinja

Pogledajte naše proizvode

Saveti za bolju ishranu

Radimo zajedno sa uzgajivačima životinja i akvakulture i internacionalnim partnerima kao što je Univerzitet u Torontu i Univerzitet Vageningen u Holandiji. Cilj je uvek isti: Pretočiti ovo znanje u naše proizvode za ishranu i servise kako bismo poboljšali rezultate za naše farmere.

Više o primenjenim istraživanjima

Primenljivo znanje o svinjarstvu

Da bismo postigli najbolje rezultate na vašoj farmi, neprestano poboljšavamo svoj pristup i rešenja za ishranu pojedinačnih uzgajivača svinja i kompletnog sektora. Naše međunarodno iskustvo u uzgoju svinja pretočeno je u praktična lokalna rešenja. A iskustvo svakodnevno raste zahvaljujući intenzivnim istraživačkim programima u našim sopstvenim istraživačko-razvojnim centrima. S ciljem da vam ponudimo najbolja ekonomska i tehnička rešenja za vaše krmače, prasad i svinje u tovu u vašoj specifičnoj situaciji. Uzimamo u obzir vaše ciljeve u vezi zdravstvenog stanja životinja, uniformnosti kao i kvaliteta vašeg krajnjeg proizvoda, kao osnovno polazište.

Više o našim istraživačkim programima

Usluge i saveti za napredak vaše farme

Zahvaljujući najnovijim i najboljim saznanjima o svinjarstvu, vaša farma će napredovati. Preko De Heusa imate pristup ovim novim uvidima stečenim na sopstvenim oglednim farmama, centrima za istraživanje i razvoj (R&D) i (R&D-) partnerima. Sva ova saznanja donosimo vam na praktičan način preko naših stručnjaka, alata, članaka i naravno, u našim rešenjima za ishranu. Pomoću naših alata za upravljanje i naših saveta, na primer o ventilaciji, uzgoju, upravljanju vodom i upravljanju hranom, vi i De Heus zajedno radite na postizanju vaših ciljeva na farmi.

Više o uslugama i savetima

Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Ti hraniš, ti štediš

Pažnja uzgajivačima svinja! Ne propustite naše kupone za hranu za svinje! Uštedite na hrani za svinje pomoću naših ekskluzivnih kupon-kodova. Samo na ograničeno vreme – iskoristite šansu sada pre nego što istekne!

Saznajte više!