Koncentrati

Formulisani da stimulišu rezultate i zdravlje

Dozirajte i mešajte sa De Heusom

De Heus je vrhunski proizvođač hrane za životinje i komponenata za hranu već više od jednog veka. Svaka formulacija je stvorena u našim pogonima u skladu sa našim strogim standardima. Farmeri širom sveta imali su koristi od našeg opsežnog znanja, zahvaljujući kojem značajno utičemo na razvoj njihovih farmi i rezultate njihovih životinja.

Naš tim čine stručnjaci iz oblasti tehnologije hrane za životinje, osiguranja kvaliteta, mikroklime, kontrole kvaliteta, ishrane, uzgoja i upravljanja farmama. Koncentrati se mogu dozirati i mešati sa vašim vlastitim makro-sastojcima u skladu sa vašim individualnim specifikacijama.

Pronađite najbližeg De Heus specijalistu

Sa našim koncentratima ćete osetiti razliku

Pre nego što razmotrimo izvor snabdevanja, optimalno koristimo sirovine koje su već dostupne na farmi. Ova metoda omogućava nam da ponudimo fleksibilne recepture, a naš tim stručnjaka može brzo i efikasno da vas posavetuje o poboljšanju svih vaših aktinosti na pripremi hrane za životinje.

Ostale vrste hrane

Stabilna ishrana tokom cele godine

Naši koncentrati sadrže sve neophodne hranljive sastojke kao što su vitamini, mikro i makro-minerali, aminokiseline, aditivi i izvori proteina koji se lako mešaju sa sopstvenim žitaricama. To omogućava proizvodnju visokokvalitetne i konzistentne hrane tokom cele godine.

Više o životinjama koje hranimo

Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde