Usluge i saveti

Više od ishrane životinja

Širok spektar usluga

Mi smo potpuno orjentisani na to da svojim kupcima učinimo dostupnim koncepte ishrane koji obezbeđuju maksimalno zdravlje životinja i optimalnu ekonomsku efikasnost. Pored toga, pružamo usluge i savete koji su im potrebni za unapređenje poslovanja.

Naši specijalisti su podržani od strane eksperata iz različitih oblasti. Od veterinara koji su specijalizovani za jednu vrstu životinja do stručnjaka za protok vazduha i mikroklimu objekata, eksperata za sastav tečne hrane za svinje, pa sve do specijalista obučenih za optimizaciju robota za muzne ​​krave.


Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.