O nama

Eksperti na polju ishrane životinja

Ishrana životinja, to je naša osnovna delatnost

De Heus Animal Nutrition je međunarodni proizvođač kompletne palete potpunih smeša, premiksa, koncentrata i specijalizovane hrane za životinje. Naši kupci su mali i veliki farmeri, preduzetnici i trgovci. Pružamo im koncepte ishrane koji osiguravaju maksimalno zdravlje životinja i optimalne performanse, omogućavajući im da svakodnevno hrane svoju živinu, svinje, preživare i akvakulturu. Ulažemo kroz čitav lanac snabdevanja da bismo podržali razvoj poljoprivrednog sektora, kako u svetu, tako i u Srbiji.

De Heus u Srbiji

De Heus je prisutan u Srbiji od jula 2015. godine. Kupovinom Fabrike stočne hrane Proteinka Šabac, kompanija je otvorila vrata za tržište Balkana. Kao odgovor na pojačanu tražnju, ukupan proizvodni kapacitet je povećan 2018. godine kupovinom Fabrike Komponenta u Ćupriji. 

Sa ukupnim proizvodnim kapacitetom od 260.000 tona na godišnjem nivou i geografskim pozicijama proizvodnih lokacija, De Heus Srbija je ostvario uslove za realizaciju svog cilja: dalji razvoj stočarstva u Srbiji i većem delu Balkana.


Kako je sve počelo

Istorija preduzetništva u porodici De Heus seže 300 godina unazad do vetrenjače na čuvenoj slici Jacoba van Ruisdaela ‘Vetrenjača u Wijk bij Duurstede-u’.

Više o našoj istoriji

Naši kupci

Mi smo potpuno orjentisani na to da proizvodimo potpune smeše, koncentrate i specijalizovane proizvode za svoje kupce širom sveta.

Farmeri

Uzgajivači životinja na farmama, malog i velikog ranga

Poljoprivredna domaćinstva

Domaćinstva koja uzgajaju životinje za svoje potrebe

Distributeri

Distributeri i prodavci koji snabdevaju lokalna domaćinstva


Zavirite u naš svet

Koudijs, naše izvozne aktivnosti

Pod imenom Koudijs, De Heus izvozi potpune i dopunske smeše, koncentrate i premikse širom sveta. Svojim rešenjima podržavamo farmere u većini zemalja Afrike, Istočne Evrope, Bliskog Istoka, Azije i brojnih zemalja zapadne i južne Evrope i Južne Amerike. Ukupno Koudijs izvozi u više od 75 zemalja sveta.

Svakodnevno radimo na stvaranju boljeg pristupa sigurnoj i zdravoj hrani za rastuću svetsku populaciju. To činimo pružajući našim kupcima proizvode i usluge koji su im potrebni da uzgajaju svoje životinje i upravljaju održivim razvojem svog poslovanja.

Pročitaj više o našoj priči

Co i Koen de Heus

CEO

Naš cilj

Svakodnevno radimo na stvaranju boljeg pristupa sigurnoj i zdravoj hrani za rastuću svetsku populaciju pružajući našim kupcima proizvode i usluge koji su im potrebni da bi se brinuli o svojim životinjama i održivom razvoju svog poslovanja.

Više o našem cilju

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.