Mlečne krave

Da li želite zdravije krave? Zdrave krave su produktivnije i imaju dužu životnu proizvodnju mleka. Što se tiče održivosti i ekonomskog aspekta, važno je produktivno i zdravo stado. De Heus nudi programe ishrane i upravljanja za svaki aspekt koji se odnosi na muzne ​​krave i hranu na vašoj farmi.

Doprinos profitabilnoj, zdravoj i održivoj farmi

Pomažemo u postizanju vaših ciljeva na farmi

Svakodnevno se trudite da vaše životinje budu zdrave: uzgajate telad da postanu produktivne junice, nudeći najbolji obrok svojim životinjama. Drugim rečima: trudite se da vodite farmu na najbolji mogući način.

Ovde smo da podržimo vaše specifične potrebe na farmi. Nakon analize i razgovora o vašim ciljevima, naš tehnički savetnik vam pruža praktično rešenje koje će vam pomoći da poboljšate performanse vaše farme.

  • Dobro razvijene junice
  • Zdrav početak laktacije
  • Poboljšanje efikasnosti kabastih hraniva i balansiranje obroka

Postoje li neki izazovi oko kojih vam možemo pomoći?

HRANA I SAVETI

Hrana i saveti za mlečne krave

Naši specijalisti za krave su proaktivni, preduzetničkog mentaliteta i uvek traže poboljšanja i veći povraćaj uloženog za vaše poslovanje. U kombinaciji sa našim pristupom na farmi, širokim asortimanom hrane za životinje i uslugama i našim praktičnim konceptima, ove osnovne vrednosti omogućavaju vam da dobijete prave savete, najbolji rezultat i najveći balans na svojoj farmi.

Više proizvoda i saveta za krave

Koncepti za mlečne krave

Da bi vam pružio podršku u različitim aspektima vaše farme krava, De Heus je razvio praktične koncepte za ove kritične procese.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O KRAVAMA

Imamo odgovore na vaša pitanja

Kod mlečnih krava, nedelje pre i nakon teljenja igraju presudnu ulogu u dugotrajnosti, zdravlju i performansama vaših krava. Period zasušenja omogućava kravama da se odmore i pripreme za teljenje i početak sledeće laktacije. Nakon teljenja, krave treba hraniti dobro izbalansiranim obrokom kako bi postigle vrhunac proizvodnje mleka.

 

Saznajte više o optimalnom upravljanju tranzicionog perioda na našoj Prelacto stranici

Kada se junica uzgaja kako bi postala dobro razvijena i produktivna krava, nisu važni samo prvih 6 meseci već i čitav period od rođenja do teljenja. U svakoj fazi života vaše junice, nutritivne potrebe su različite. Kaliber Plan uzgoja teleta ispunjava zahteve vaše junice u svakoj fazi njenog života do teljenja. Kaliber Plan uzgoja pruža optimalnu strategiju ishrane koja odgovara vašoj specifičnoj situaciji na farmi. Kao rezultat, uzgajaćete junice sa Kaliberom!

Saznajte više o uzgoju teladi na našoj stranici Kaliber

Svaki obrok za krave sastoji se od vaših kabastih hraniva na farmi pomešanih sa komponovanom hranom, nusproizvodima i ostalim sirovinama. Naši savetnici za ishranu imaju za cilj uravnoteženje obroka za visoku proizvodnju mleka na zdrav način. Optimalno iskoristite kabastu hranu koja je dostupna. To će rezultirati najisplativijom strategijom za vašu farmu i učinkom krava.

Pročitajte više o upravljanju kabastim hranivima

Ako želite da poboljšate rezultate svoje farme, prvo morate da definišete svoje ciljeve. Naš tehnički savetnik zna o ishrani, upravljanju farmama i praćenju rezultata. Može vam pomoći da analizirate trenutne performanse i ključne parametre kao što su efikasnost hrane, sastav obroka i zdravlje vaših krava. Steći ćete uvid u to kako poboljšati performanse da biste postigli svoje ciljeve.

Stupite u kontakt sa jednim od naših savetnika