Potpune smeše

Optimizujte učinak ishrane

Hranite najboljom hranom da biste postigli najbolje rezultate

Proizvodimo optimizovane proizvode, dokazane tokom godina procene i iskustva, koji su namenjeni ishrani svih vrsta životinja. Počeli smo da proizvodimo hranu za životinje u Holandiji pre više od sto godina, a sada proizvodimo vrhunsku hranu u nekoliko fabrika širom sveta - tako da puno vremena, iskustva, znanja i razumevanja ulazi u formulaciju svakog našeg proizvoda.

Savršena osnova za nutritivne potrebe vaših životinja

De Heus potpune smeše predstavljaju mešavine (potpuno prilagođene potrebama u ishrani vaših životinja) različitih sirovina kao što su soja i kukuruz, zajedno sa ključnim mikro-nutrijentima poput vitamina i minerala. Napravljeno od samo najfinijih sirovina!

Više o vrstama hrane za životinje

Korist na prvi pogled

Mnogi lojalni i zadovoljni farmerii širom sveta koristili su naše kompletne smeše i komponente hrane već više od 100 godina.

Stalan napredak

Neprekidno unapređivanje i usavršavanje kroz istraživanje i razvoj

Predvidljive performanse

Dosledni, predvidljivi i pozitivni rezultati kroz upravljanje kvalitetom

Uticaj na farmu

Kombinovanje i integrisanje ishrane sa našim „pristupom na farmi“


Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.