Specijalizovana hrana

Optimizovana hrana za životinje u specifučnim fazama života

Dobar početak je pola uspeha

Kao farmer, želite da održite životinje zdravim i produktivnim. Zajednički imenitelj za De Heus specijalizovane smeše je to da su dizajnirane tako sa određenom svrhom, bilo da je u pitanju obezbeđenje najboljeg mogućeg starta za mlade životinje ili bavljenje važnim fazama u njihovom produktivnom životnom ciklusu.

Mlade životinje zaslužuju najbolje

Svaka mlada životinja prolazi kroz isti proces rasta, ali to čini jedinstvenim tempom i na svoj način. Ovo zavisi od faktora kao što su genetika, životna sredina, upravljanje itd. Tokom prve nedelje života zdravlje mladih životinja je vrlo osetljivo.

Više o drugim vrstama hrane

Prava ishrana u pravo vreme

De Heus razvija specijalizovane proizvode za podršku životinjama kroz faze visokog intenziteta u proizvodnom ciklusu. Na primer, specijalni proizvodi koji vaše mlečne krave održavaju zdravim tokom perioda zasušenja ili proizvodi za poboljšanje plodnosti i laktacije krmača. Kombinacija našeg opsežnog nutricionističkog znanja sa praktičnim iskustvom omogućava nam da precizno formulišemo svoje specijalizovane proizvode kako bismo isporučili potrebne hranljive sastojke u pravo vreme.

Podsticanje apetita mladih životinja

Naše specijalizovane smeše za mlade životinje zasnivaju se na visoko svarljivim proteinima i formulacijama koje stimulišu apetit.

Naše formulacije i tehnologije proizvodnje dizajnirane su da stvore proizvod ispravne teksture kako bi se poboljšao unos i omogućilo optimalno varenje svih važnih hranljivih sastojaka. Posmatrajući mlade životinje na sopstvenim farmama i farmama naših kupaca, uspeli smo da stvorimo formule ishrane i rešenja koja će obezbediti optimalan početak, bez obzira na vrstu farme.

Potpora zdravlju mladih životinja

Naši specijalizovani proizvodi za mlade životinje osmišljeni su da podrže zdravlje i povećaju otpornost na infekcije u najranjivijoj fazi njihovog života. Pored toga, naša ishrana olakšava prelazak na drugačiju ishranu i izazove nakon zalučenja. Asortiman proizvoda se neprimetno nadovezuje kako bi se podržao razvoj u svakoj životnoj fazi.


Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.