Naš cilj

Bolji pristup sigurnoj i zdravoj hrani

Radimo na tome da obezbedimo bezbednu i zdravu hranu širom sveta

Svakodnevno radimo na tome da globalno rastućoj populaciji osiguramo bolji pristup sigurnoj i zdravoj hrani. To činimo pružajući našim kupcima proizvode i usluge koji su im potrebni da uzgajaju svoje životinje i upravljaju održivim razvojem svog poslovanja. To se ogleda u misiji i viziji naše kompanije

Naša misija

Kao porodični posao u ishrani životinja pružamo sve veći doprinos održivoj proizvodnji sigurne i zdrave hrane.

To činimo unapređujući naše kupce - proizvođače mesa, ribe, mleka i jaja - i kontinuiranim poboljšanjem kvaliteta, transparentnosti i saradnje u čitavom lancu proizvodnje hrane.

Naša vizija

De Heus Animal Nutrition doprinosi održivom pristupu i dostupnosti sigurne i zdrave hrane širom sveta. To radimo posvećujući najveću pažnju klimi, životnoj sredini i dobrobiti životinja.

Svojim proizvodima, znanjem i iskustvom doprinosimo razvoju poljoprivrednog sektora, poboljšanju životnih uslova i ekonomskom razvoju u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo. To postižemo sa posvećenim i preduzetnički orjentisanim zaposlenima, koji se kontinuirano razvijaju. Zajedno preuzimamo odgovornost za ostvarenje svoje vizije svakog dana.


Kako je sve počelo

Istorija preduzetništva u porodici De Heus seže 300 godina unazad do vetrenjače na čuvenoj slici Jacoba van Ruisdaela ‘Vetrenjača u Wijk bij Duurstede-u’.

Više o našoj istoriji

Naših 5 stubova

Kroz svoje proizvode, znanje i iskustvo pomažemo našim kupcima, malim i velikim farmerima, preduzetnicima i drugim proizvođačima hrane za životinje širom sveta. Pet jedinstvenih karakteristika opisuje naše obećanje koje smo im dali. Te karakteristike su u našim genima; čine nas onim što jesmo: Pokretačka snaga napretka.

Mi smo preduzetnici

Kao porodična kompanija već četiri generacije, mi smo preduzetnici, baš kao i vi. Aktivno tražimo mogućnosti za stvaranje vrednosti i vršenje uticaja u lancu proizvodnje životinjskih proteina. I to sa odličnim rezultatima. Sarađujemo sa farmerima u mnogim delovima sveta, od visoko razvijenih poljoprivrednih tržišta do zemalja u kojima se poljoprivredni sektor tek razvija.

Nudimo kvalitet

Ponosni smo na ono što najbolje radimo: što efikasnije pretvaranje sirovina u životinjske proteine na održiv način. Štitimo kvalitet naših proizvoda i podstičemo zaposlene da se usredsrede na taj kvalitet kao na svoj glavni prioritet.

Fokusirani smo na rezultate

Iskusan tim od nekoliko hiljada profesionalaca radu u preko 20 zemalja. Svakodnevno nutricionisti, formulatori, agronomi, operateri, istraživači i mnogi drugi doprinose napretku naših kupaca. To činimo prilagođavanjem naših rešenja njihovim specifičnim potrebama, pružajući optimalne performanse.

Kontinuirano se usavršavamo

Podstičemo naše zaposlene da svakodnevno rade bolje, traženjem najboljeg rešenja u svakoj situaciji, istraživanjem i razvojem novih ideja, koncepata i rešenja.

Mi smo nezavisni

Mi smo postavili svoj kurs: doprinos pristupačnoj i dostupnoj sigurnoj i zdravoj hrani na održiv način. Savetujemo naše kupce na osnovu njihovih potreba i interesa i ponosimo se pružanjem iskrenih i zdravih saveta. Jer njihov uspeh je presudan za naš.

Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.