Razvijte svoje talente

Neprekidnim učenjem i razvojem

Učenje i razvoj

U brzorastućoj organizaciji naši zaposleni pomažu u postizanju naše strategije. Stoga ulažemo u razvoj vaših talenata i stvaramo kulturu kontinuiranog učenja i razvoja, bez obzira na vašu ulogu.

Naš najsavremeniji Talent Suite pruža razne programe (mrežne) obuke prilagođene vašim potrebama. Takođe organizujemo globalne razvojne programe kao što su naša Feed Academy i De Heus Business School. Imate dovoljno prilika da učite, rastete i sarađujete sa svojim kolegama širom sveta. Stvaramo inspirativno radno okruženje u kojem možete razvijati svoje talente i ostvariti svoj potencijal.

Kultura naše kompanije je jedinstvena

Entuzijastični i posvećeni zaposleni su od suštinskog značaja u ostvarenju naše ambicije. Ljudi koji pokazuju preduzetnički duh, posvećenost i liderstvo mogu doprineti rastu i uspehu naše kompanije, sada i u budućnosti!

Više o našoj kulturi

Naš tim

De Heus je postao kompanija sa više od 80 proizvodnih lokacija u preko 20 zemalja. Naši proizvodi se distribuiraju u 75 zemalja i svakodnevno više od 8000 profesionalaca doprinosi našim ciljevima i ambicijama.

Nudimo širok spektar mogućnosti u različitim ulogama, od radnih mesta u oblasti nutricionizma, nabavke, prodaje, logistike, finansija i računovodstva do HR-a, IT-a i marketinga.