Premiksi

Prilagođavamo recepture vašim potrebama

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše premikse

De Heus premiksi su napredne, prilagođene mešavine različitih mikrosastojaka koji se mogu dozirati i mešati sa sopstvenim sirovinama, prema individualnim specifikacijama. Osiguranje pravilne i jednake raspodele mikrosastojaka, poput vitamina, minerala i aminokiselina, je od vitalnog značaja. Važno je da svaka životinja dobije sve sastojke koji su joj potrebni. 

Za optimalnu ishranu životinja potrebno je obezbediti stabilno snabdevanje najboljih sastojaka, iz pouzdanih izvora. Zbog toga se farmeri širom sveta oslanjaju na dosledan kvalitet De Heus premiksa, jer mi u tome ne pravimo i nećemo praviti kompromise. Pored toga, redovno testiramo i analiziramo svaku formulaciju kako bismo osigurali da se hranljive materije jednako rasporede kada se primenjuju na veće količine hrane.

Fleksibilne recepture

Možemo dozirati i mešati mikro sastojke u količinama i serijama koje su vam potrebne. Kada razvijamo svoja nutricionistička rešenja, uvek optimalno koristimo sirovine koje su već lokalno dostupne na farmi. Ova metoda omogućava nam da ponudimo fleksibilne recepture hrane za životinje.

Druge vrste hrane

Pomoć u vezi primene premiksa

Zahvaljujući proizvodnim pogonima za sve vrste hrane za životinje širom sveta i našim pristupom „na-farmi“ stekli smo široko znanje i iskustvo u svim aspektima lanca ishrane. Ovo znanje i iskustvo koristimo da bismo vam pružili optimalno i prilagođeno rešenje za ishranu. Po našem mišljenju, prilagođena rešenja takođe uključuju savetovanje o tome kako da koristite premikse u kombinaciji sa lokalno dostupnim sirovinama. Dodajemo vrednost vašem proizvodnom procesu i nudimo profesionalne savete u vezi sa ishranom vaših životinja.


Saradnja na farmi, to čini De Heus drugačijim

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na farmama pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama farmi širom sveta.

Saznajte više o našem pristupu na-farmi

Podrška farmerima širom sveta

Farmeri širom sveta oslanjaju se na naše znanje o ishrani. Hrana koja im je potrebna, uvek je u blizini. Zahvaljujući širokoj logističkoj mreži, možemo ih brzo i efikasno snabdevati, bilo gde da se nalaze.

Možete nas naći ovde

Farmeri iz celog sveta dele priče o uspehu

Otkrijte kako podržavamo farmere širom sveta svojom stručnošću u oblasti ishrane životinja. Nađite inspiraciju u njihovim pričama o uspehu.