Prelacto

Preuzmite kontrolu nad kritičnim periodom tranzicije

Prelacto, rešenje za period zasušenja kod krava

Najbolji start sledeće laktacije

Saznajte više

Preuzmite kontrolu nad kritičnim periodom tranzicije

Pitajte bilo kog farmera koji drži krave o najvećim izazovima sa kojima se suočavaju u držanju svojih grla. Većina - ako ne i svi - pomenuće poteškoće u sprečavanju zdravstvenih problema tokom perioda tranzicije, odnosno prelaznog perioda između dve laktacije.


Prelacto Plan zasušenja

De Heusov Prelacto plan zasušenja pomoći će vam da optimizujete prelazni period između laktacija kako biste poboljšali performanse vaših krava i značajno smanjili uticaj bolesti na vaša grla. Otključaćete neverovatne rezultate i uštedeti vreme, novac i trud.

Pomoći će vam da postignete:

  • Duži životni vek i smanjene stope pobačaja
  • Lak, zdrav početak laktacije
  • Poboljšana plodnost
  • Značajano smanjenje oboljevanja i sa tim povezanih troškova lečenja
  • Povećana zarada

Prelacto plan zasušenja u više detalja

Vaš cilj je da optimizujete prelazak krave između laktacija. Otkrijte više o tome kako vam Prelacto može pomoći na vašoj farmi.

Saznajte više o četiri faze tranzicije

Izaberite ukupno, svestrano rešenje

Kod mlečnih krava, nedelje pre i nakon teljenja igraju presudnu ulogu u dugoročnom zdravlju i performansama laktacije. Period zasušenja omogućava tkivu vimena da se obnovi, uklanja stare infekcije unutar vimena i podstiče proizvodnju mleka tokom sledeće lakcije.

Naš dokazani Prelacto plan zasušenja objedinjuje sve ove uvide kako bismo vam pomogli da optimizujete rezultate na farmi. Plan uključuje različite strategije upravljanja prilagođene vašoj farmi, specifične proizvode za ishranu i savete o uslovima na farami.

Kako osigurati najbolji mogući početak nove laktacije

Otkrijte Prelacto

U hrani Prelacto za zasušene krave optimalno se doziraju svi važni vitamini i minerali i uključene su anjonske soli koje pomažu da se minimalizuju metabolički poremećaji i podstakne dobar početak laktacije.

  • Veoma ukusna hrana sa odabranim sastojscima
  • Visok nivo dobro svarljivih proteina za podršku kravi i nerođenom teletu
  • Podstiče metabolizam kalcijuma

FAQ Prelacto

Često postavljena pitanja

Dobro primenjena strategija za tranzicioni period doprinosi prevenciji, a ne lečenju. Prevencija javljanja različitih oboljenja kod krava, štedi dragoceno vreme i novac.

Saznajte više o prevenciji bolesti

Kravama je potrebna velika količina kalcijuma na početku faze laktacije. Jedan od načina da se poveća nivo kalcijuma pred teljenje je smanjenje ravnoteže anjona i katjona (DCAD). Naša dokazana DCAD strategija olakšava kravama prelazak na sledeću laktaciju.

Saznajte više o tome kako povećati nivo kalcijuma u ​​krvi

Većina farmera prati najčešće minerale u ishrani, uključujući kalcijum, kalijum i magnezijum. Ali ne potcenjujte ulogu fosfora u ishrani krava: smanjenje fosfora tokom perioda zasušenja važan je aspekt sprečavanja subkliničkih bolesti, posebno hipokalcemije oko telenja.

Saznajte više o ulozi fosfora u prelaznom periodu