To je više od broja

Proizvedeno je više od 10.000.000 metričkih tona hrane za životinje

Naša priča Kako smo uspeli da pređemo ovu prekretnicu

Powering progress

Ove godine ćemo preći prekretnicu od 10 miliona tona stočne hrane proizvedene u jednoj godini. Ali to je više od broja. To je rezultat svih naših napora tokom prethodnih decenija.

Godinama doprinosimo uzgoju životinja i akvakulture širom sveta, tražeći i pronalazeći odgovore na izazove u vezi sa hranom sa kojima se suočavamo, zajedno sa našim kupcima.

Aktivno se trudimo da iz dana u dan podignemo bezbednost i dostupnost hrane, dobrobit životinja i lokalni prosperitet na viši nivo. Ovo zovemo „powering progress“.

10.000.000 je više od broja

Kako je naš rast doveo do toga da smo prešli ovu prekretnicu

Inspirisani smo našim klijentima

Svakog dana pravimo taj dodatni korak kako bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu i zaslužili njihovo poverenje.

Ponosni smo što možemo da napravimo razliku za njih. A mi smo inspirisani njihovim pričama o uspehu, što je dovelo do napretka širom sveta. Zato želimo da se zahvalimo našim klijentima na poverenju koje nam ukazuju!


Napredak ostvaruju zaposleni

Ova prekretnica bila bi nemoguća bez naših zaposlenih.

Radimo na jednoj od naših proizvodnih lokacija, vozimo kamion za isporuku naše stočne hrane, posećujemo naše klijente da bismo savetovali kako da poboljšaju rezultate svoje farme ili podržavamo naše poslovne jedinice iz naših kancelarija. Svi naši zaposleni su ti koji preduzimaju dodatne korake kako bi farmerima pružili najbolju moguću uslugu. Mi pravimo razliku zajedno sa našim klijentima i to je dovelo do našeg rasta. Rasta koji je rezultirao jedinstvenom ovogodišnjom prekretnicom. Zahvaljujemo svim našim zaposlenima na kontinuiranoj energiji i podršci.