De Heus Select: asortiman za vaš uspeh

07 mart 2022
-
1

De Heus nova linija proizvoda

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je počev od 08. marta 2022. godine naš proizvodni portfolio dopunjen novom linijom proizvoda pod nazivom Select, koju čini 15 proizvoda namenjenih različitim vrstama životinjama. Ovaj asortiman namenjen je maloprodajnim objektima, malim i srednjim farmama. Proizvodi su pažljivo birani i svedeni na opseg koji će logistiku i proces prodaje učiniti efikasnijim za distributere i maloprodaje. Vodilo se računa da pakovanja Select proizvoda budu u skladu sa potrošnjom ciljnih životinja.Cilj pri formulisanju ovih proizvoda bio je da se optimizuje odnos cene i tehničkih rezultata, uz očuvanje zdravlja životinja.

Novi Select proizvodi će zameniti postojeće proizvode. U narednim nedeljama će postojeći proizvodi biti povučeni i zalihe prodate. U nastavku je pregled novog Select asortimana, ponuđenih pakovanja i forme koji će postojeći proizvodi biti zamenjeni novim Select proizvodima.

Detalje o svakom proizvodu možete pogledati na stranici Proizvodi i usluge. U narednim mesecima nastavićemo da dalje optimizujemo našu ponudu proizvoda tržištu. Stajanje u mestu za nas nikad nije bila opcija!

Sve informacije o novim Select proizvodima možete dobiti od naših savetnika prodaje