Unapredite proizvodnju fleksibilnom Top linijom za brojlere

20 maj 2022
-
1

Razvoj naše hrane je kontinuiran proces. Zato stalno radimo na poboljšanju kvaliteta naših proizvoda i programa ishrane. Nismo samo fokusirani na kvalitet sirovina i tehnike proizvodnje, već takođe pažljivo pratimo razvoj i potrebe tržišta. U našim istraživačkim centrima širom sveta, ali i ogledima u našim farmama u Srbijiu u mogućnosti smo da testiramo efekte ishrane ptica u različitim uslovima, a nova dostignuća primenjujemo u našim proizvodima. Kao rezultat toga razvili smo novu Top liniju hrane za brojlere, koju Vam ovom prilikom sa zadovoljstvom predstavljamo.

Zašto nova Top linija hrane za brojlere?

Uzgajivači brojlera posluju u izazovnom okruženju. S jedne strane, oni moraju da drže niske troškove proizvodnje, a sa druge, potrošači sve više traže od njih da se pridržavaju različitih normi koje se odnose na zdravlje i dobrobit životinja, kvalitet mesa ili proizvodnju koja ne ugrožava životnu sredinu. De Heus je svestan zahteva i proizvodnih izazova farmera u Srbiji i nastoji da odgovori na njih. Svojim prilagođenim rešenjima i alatima za upravljanje pomažemo farmerima da postignu svoje proizvodne ciljeve.

Top brojler linija proizvoda:

  • Daje opcije za prilagođavanje i odgovori na okolnosti koje se menjaju tokom ciklusa;
  • Pruža bolje zdravlje, kontrolisan porast i nizak utrošak hrane;
  • Omogućava primenu strategije ishrane koja optimalno odgovara potrebama Vaših ptica;
  • Pruža fleksibilnost za optimizaciju performansi tova i finansijskih rezultata.

Novi Top proizvodi zameniće postojeće Vita proizvode, a kompletan asortiman je u pregledu ispod:

Očekujemo da ćemo zajedno sa našim brojnim farmerima uspeti da postignemo još bolje rezultate i zadržimo poziciju lidera na tržištu hrane za brojlere.

 

Više o novim Top brojler proizvodima saznajte od našeg Tima za brojlere