Početna / Kolačići i Privatnost

Kolačići i Privatnost

De Heus Animal Nutrition poštuje privatnost svih onih koji posećuju ovaj sajt. Vodimo brigu o tome da lične informacije koje nam bivaju pružene budu tretirane kao poverljive. Lični podaci se obrađuju na način koji je u skladu sa zahtevima Akta o zaštiti ličnih podataka.

Šta kompanija De Heus čini sa Vašim podacima

Kompanija De Heus prikuplja lične podatke zarad sprovođenja i zaključivanja ugovora u sferi onlajn marketinga. Uz to, lične podatke sakupljamo isključivo kada se ljudi prijave na mailing listu kako bi dobijali obaveštenja putem e-maila od kompanije De Heus, kada postave pitanje ili nas kontaktiraju putem sajta i kada prisustvuju aktivnostima i događajima koje organizuje kompanija De Heus. Ukoliko postanete ili ste već postali klijent kompanije De Heus, sasvim je logično da će nam biti potrebni Vaši podaci zarad obrade koju vršimo za potrebe naših finansijskih obračuna. Svi gore navedeni podaci se takođe koriste kako bi se dotični klijenti obaveštavali o uslugama i aktivnostima koje kompanija De Heus pruža i / ili za povećanje naše baze korsnika. Ukoliko više ne želite da primate obaveštenja, možete se uvek odjaviti sa mailing liste tako što ćete kliknuti na link za odjavu koji se nalazi u e-mail poruci koja Vam je poslata, ili tako što ćete se pismeno obratiti kompaniji De Heus slanjem e-mail-a na info@deheus.rs ili pisma na adresu FSH De Heus DOO Šabac, Agroindustrijska zona bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Kompanija De Heus ne prodaje Vaše lične podatke

Kompanija De Heus neće prodavati Vaše lične podatke trećim stranama. Ponekad angažujemo treće strane kako bi za nas obavile određene usluge ili projekte (na primer, IT ili softverske eksperte). Kompanija De Heus će navedenim trećim stranama davati pristup sistemima na kojima su pohranjeni privatni podaci isključivo ukoliko je to neophodno zarad performansi vezanih za zadatak ili uslugu. Treće strane koje angažujemo su u obavezi da potpišu izjavu o poverljivosti kojima se obavezuju da poštuju privatnost Vaših ličnih podataka.

Kolačići

Sajt kompanije De Heus koristi kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje internet strana pohranjuje na Vašem PC-ju, tabletu ili mobilnom telefonu. Kompanija De Heus koristi kolačiće na svom sajtu kako bi:

  • poboljšala performanse navedenog sajta
  • testirala i unapređivala svoj sajt praćenjem poseta sajtu
  • merila efikasnost svojih onlajn marketing kampanja

Kompanija De Heus koristi isključivo zbirne podatke, te je nemoguće da te podatke poveže sa pojedincima.

Bezbednost

Kompanija De Heus se jako pobrinula pri uvođenju adekvatnih mera kako bi sistemi bili bezbedni. Ovo je sprovedeno kako bi se spečio neovlašćen pristup ličnim informacijama ili gubitak ličnih informacija.

Linkovi

Sajt kompanije De Heus sadrži određen broj linkova ka sajtovima drugih organizacija. Kompanija De Heus ne može snositi odgovornost za korišćenje Vaših ličnih podataka od strane tih organizacija. Zbog toga Vam savetujemo da pročitate izjavu o privatnosti na navedenim sajtovima.