Kako do uskršnjeg kupona za popust

Dobro došli u našu uskršnju promociju!
Tražite dobru hranu za svinje ovog Uskrsa? Ne tražite dalje! Od 17. aprila do 1. maja nudimo ekskluzivni popust na hranu za svinje.
Kupite 250 kg hrane za svinje i ostvarite kupon za popust od 2 dinara po kg. Naša hrana za svinje je napravljena od visokokvalitetnih sastojaka i specijalno formulisana da zadovolji nutritivne potrebe vaših životinja. Uz našu hranu, možete biti sigurni da vaše životinje dobijaju najbolju moguću ishranu.

Za dobijanje kod-kupona, potrebna je registracija. U formi za registraciju niže na ovoj stranici, izberite trgovca, odnosno prodajni objekat u kom želite da obavite kupovinu uz popust. Unesite svoje podatke i kliknite na „Pošalji“. U kratkom roku dobićete obaveštenje da je Vaš zahtev primljen i da očekujete kod-kupon koji će Vam biti poslat SMS porukom na broj koji ste naveli u prijavi.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom hranom za svinje ili promocijom, slobodno nas kontaktirajte. Tu smo da pomognemo vama i vašim životinjama da uspete.

Zatražite kupon za popust!