Početna / Raditi u De Heus-u / Zašto De Heus

Zašto De Heus

Strastveni i predani radnici su presudni za realizaciju ambicija. Ljudi koji pokazuju preduzetništvo, posvećenost i liderstvo, doprinose rastu i uspehu naše kompanije i od velike su vrednosti za budućnost!

Kako biramo prave ljude za De Heus?

Za početak, selektujemo zaposlene koji se uklapaju u kulturu naše kompanije. Na kraju krajeva, talent se ostvaruje samo u pravom organizacionom kontekstu. Cenimo kada su zaposleni proaktivni, izražavaju svoje mišljenje i pokazuju pripadnost. Cenimo zaposlene koji se prepuštaju izazovu da postignu najbolje od sebe, svaki dan, kako bi stekli uspeh i za naše klijente. Iz ove perspektive, smatramo da je ključ uspjeha u prepoznatljivoj karakteristici naše kompanije da zaposlenima nudi atraktivno radno okruženje sa akcentom na odlične i moderne uslove rada i obilje mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, kako bi razvili svoje talente i na taj način pružili optimalne performanse našim kupcima.

Raditi u De Heus-u

Učenje i razvoj

Naš slogan, ‘Powering Progress’, pomaže nam da prenesemo ono što nameravamo biti za naše kupce: pokretačka snaga napretka.

Da bismo to postigli, potrebni su angažovani i kvalifikovani zaposleni u timu. U okviru De Heus-a, poklanja se puna pažnja razvoju zaposlenih. Stvaramo inspirativno radno okruženje u kom naši zaposleni mogu negovati svoje talente i maksimalno ih koristiti. Naš moto je "doživotno učenje", i u skladu sa tim, u De Heus-u nudimo zaposlenima različite mogućnosti za obuku i razvoj koji su prilagođeni njihovim različitim životnim fazama i stepenima u karijeri.