Dobar start, dokazan uspeh: Top linija hrane za prasad

29 april 2022
-
3

Na današnjem tržištu, efikasnost i proizvodnja zdravih prasadi uz najnižu moguću cenu po kilogramu prirasta je kritična za profesionalne proizvođače prasadi. Asortiman Top hrane za prasad je posebno razvijen za postizanje ovih ciljeva.

U martu je predstavljen novi Select asortiman, posebno razvijen za prodaju u maloprodajnim objektima. Sada sa zadovoljstvom najavljujemo uvođenje novog asortimana Top hrane za prasad. Ovo je prvo predstavljanje novih proizvoda u okviru asortimana De Heus Top hrane za životinje. Top hranu za životinje čine proizvodi koji su posebno razvijeni za ostvarenje tehničkih zahteva i performansi srednjih i velikih farmi. Nova Top hrana za prasad biće dostupna od 04. maja.

Zašto nova Top Linija hrane za prasad?

Na današnjem tržištu, efikasnost i proizvodnja zdravih prasadi uz najnižu moguću cenu po kilogramu prirasta je kritična za profesionalne proizvođače prasadi.

Asortiman Top hrane za prasad je posebno razvijen za postizanje ovih ciljeva. Novi Top program ishrane prasadi rezultat je kombinovanja lokalnog iskustva i međunarodnog znanja stečenog u De Heus-ovim istraživačkim i razvojnim centrima. Novi program ishrane za rezultat će imati da:

  • Stimuliše rani unos hrane kod prasadi. Pored mleka krmača, rani unos hrane omogućava probavnom sistemu prasadi da se postepeno prilagodi čvrstoj hrani. Na ovaj način pruža se podrška prasadima da prođu fazu zalučenja bez problema i ostvaruje rezultat većeg dnevnog prirasta u fazi tova (primer: 1 kg veća težina na zalučenju à 1 nedelju ranije spremno za klanje).
  • Kreira optimalan obrazac rasta. Specifikacije različite Top hrane za prasad i preporuke za ishranu zasnovane su na genetskom potencijalu rasta prasadi.
  • Održava i pruža podršku zdravstvenom stanju prasadi. Odabir sirovina i pravih minerala i vitamina omogućava prasadima da razviju svoj imuni sistem i ostanu zdravi.

Novi Top program ishrane prasadi

Novi asortiman Top hrane za prasad uključuje sledeća 4 proizvoda i preporuke za ishranu:

Nova, Top linija će zameniti dosadašnje Pro proizvode, uz izuzetak proizvoda Pro-stimulus u pakovanju od 2 kg koji će i dalje nastaviti da se proizvodi.

Uzbuđeni smo zbog uvođenja novog asortimana Top hrane za prasad i očekujemo da zajedno možemo dodatno poboljšati performanse na farmama širom Srbije a proizvodnju učiniti što efikasnijom.

Pogledajte naše proizvode za ishranu prasadi