Kako se De Heus nosi sa korona virusom

19 mart 2020
-
3 минута

Globalna pandemija korona virusa ima velike posledice. Shvatamo da to vodi u veliku neizvesnost. Nesigurnost u budućnost,  sopstveno zdravlje i zdravlje vaših najbližih. Zato mislimo da je važno objasniti kako posmatramo izazov sa kojim se suočavamo.

Širenje korona virusa pokazuje ljudima koliko je ranjiv lanac ishrane i koliko je važna dostupnost sigurne i zdrave hrane. U tom smislu, preduzeli smo sve mere kako bismo osigurali da naši kupci mogu računati na De Heus tokom ovog teškog perioda. Zahvaljujući zajedničkom radu, farmeri i dalje uzgajaju svoje životinje i isporučuju proizvode koji svakodnevno pronalaze trpezarijske stolove miliona porodica. Ponosni smo, jer De Heus daje značajan doprinos obezbeđenju jedne od najvažnijih potreba - bezbedne i zdrave hrane. U ovim teškim vremenima, nastavili smo da proizvodimo i isporučujemo potrebnu hranu za životinje, svaki dan.

Naravno, za to su potrebna prilagođavanja i fleksibilnost. Preuzimamo odgovornost. Prilagođavamo se. Tamo gde vlada najavi mere predostrožnosti, radimo sve što je moguće da ih sledimo što je moguće bliže. To između ostalog znači da:

- Preduzeli smo opsežne mere predostrožnosti u našim fabrikama da bismo umanjili rizik;
- Prevoznici imaju detaljna uputstva na osnovu kojih isporučuju hranu;
- Naši specijalisti i zaposleni u prodaji rade od kuće i posećuju farme i kupce, samo ako je to zaista neophodno. Za to vreme komuniciraju sa kupcima i pružaju savete farmerima putem telefona i e-mail-ova.

Preduzimamo sve mere kako bismo osigurali da naši farmeri mogu računati na De Heus tokom ovog teškog perioda.

Pozivamo vas da se pridržavate saveta vlade i zdravstvenih organizacija što je bliže moguće, pravovremeno. Pazite na svoje zdravlje i prijavite ako imate bilo kakve simptome. Pridržavajte se pravila lične higijene i izbegavajte nepotreban kontakt sa drugima.

Uvereni smo da radeći zajedno možemo da se suočimo sa izazovima koje postavlja korona virus. Svima želimo puno zdravlja i snage u ovim teškim vremenima.

Pitanja i kontakti:

Zaposleni u De Heus-u dostupni su za prijem narudžbi i otvaranje naloga. Možete nam pomoći tako što ćete poručiti hranu na vreme:

- Porudžbine: slanje obrasca Narudžbe email-om, kao do sada;
- Administracija sektora logistike: kontaktirati po mogućstvu e-mail-om ili na telefon +381 15 354 858
- Specijalisti i savetnici: Možete ih kontaktirati e-mail-om ili telefonom na poznate kontakte.

Ako imate bilo kakva pitanja, pozovite nas!