De Heus koncept ishrane prasadi

Revolucija u hrani za svinje

Više o važnosti ranog unosa hrane

za vašu prasad

Više informacija

Preuzmite tehničko uputstvo

Preuzmite dodatne informacije

Kako dobiti zdravu prasad koja dobro rastu

Kao farmer želite da uzgajate zdravu prasad koja dobro rastu. Takođe težite najvišem mogućem povratu ulaganja. Da bi se ovo postiglo, glavnu ulogu igraju dva faktora: vrhunska hrana u kombinaciji sa optimalnim upravljanjem u prvim nedeljama života. Posle toga, jaka prasad mogu da pređu na redovnu hranu za prasad.

Kontaktirajte nas za više informacija

Koje su vaše koristi od upotrebe našeg koncepta ishrane

Kvalitetna vrhunska hrana osigurava zdrav rast vaših prasadi, iako pažljiv prelazak na konvencionalne, jeftinije smeše povećava vaš povraćaj ulaganja. Zbog toga kažemo premium kada je to neophodno, redovna hrana kada je moguće!

Povećan broj preživelih

Smanjite smrtnost prasadi hranjenjem dopunom za mleko

Priprema za zalučenje

Korišćenjem našeg koncepta ishrane prasad se pripremaju za zalučenje

Rast zdrave prasadi

Pomaže vašim prasadima da postignu puni potencijal

Saznajte više o tome kako postići zdrav i brz rast svojih prasadi

Budite u toku sa našim biltenima o konceptu ishrane prasadi, saznajte više o tome kako povećati stopu preživljavanja svojih prasadi i učite iz iskustava drugih farmera poput vas!

Registrujte se za Bilten

Značaj ranog unosa hrane

Svako prase prolazi kroz isti proces rasta, ali to čini svojim tempom i na svoj način. Ovo zavisi od faktora kao što su genetika, životna sredina, upravljanje itd. U prvim nedeljama života zdravlje prasadi je krhko, njegov sistem varenja je nerazvijen i potrebno mu je postepeno izlaganje različitim sirovinama. Ovakvo postepeno izlaganje olakšaće prelazak na drugačiju ishranu i probleme oko odbijanja. Zbog toga je neophodno obezbediti dodatnu hranu pored krmačinog mleka. Postoji samo pet razloga za to:

  • 1. Uče da piju
  • 2. Uče da jedu
  • 3. Uče da vare
  • 4. Dodatno rastu
  • 5. Preživljavaju
Preuzmite tehničko uputstvo „Zašto je neophodno obezbediti dodatnu hranu pored mleka krmače'


Specijalizovana fabrika stočne hrane

Naša premium hrana za prasad se proizvodi u fabrici koja je namenjena za proizvodnju hrane za prasad. Posedovanje takve fabrike omogućava kompaniji De Heus da proizvodi hranu za prasad sa konstantnim kvalitetom, a samim tim i doslednim i predvidljivim rezultatima kod vaših prasadi.

Za više informacija pitajte našeg savetnika

Redovna hrana kada je to moguće

Ako su vaša prasad zdrava i lako prođu kroz proces zalučenja, mogu preći na uobičajenu ishranu. Ovo povećava vaš povraćaj ulaganja. De Heus nudi prilagođen plan ishrane za nesmetan prelaz. Naš koncept premijum hrane za prasad i naša konvencionalna hrana su razvijeni na osnovu iste vizije i osnovnih vrednosti. Naša konvencionalna hrana se savršeno podudara sa premijum hranom za prasad. Dakle, ne pomažemo samo vašim prasadima da prođu kroz fazu odbijanja što je moguće zdravije i brže, već pružamo i lak i postepen prelaz sa premijum hrane na konvencionalnu, redovnu hranu što rezultira većom efikasnošću za vas.

Pogledajte portfolio našeg koncepta ishrane

Značaj ranog unosa hrane

Zalučenje je važan događaj u životu prasadi. Ovde se prasad nauče da pređu sa tečne na čvrstu hranu. Saznajte više o tome kako vas možemo podržati u ovom kritičnom periodu.

Naš specijalista

za ishranu svinja
Otkad smo prešli na De Heusov koncept ishrane, moja prasad su zdravija i dostižu znatno veću težinu nakon zalučenja. Prasad se postepeno upoznaju sa redovnom hranom i moji rezultati su zaista dobri.

Miroslav Cimpić

Farmer, Srbija