Početna / O kompaniji De Heus

O kompaniji De Heus

Royal De Heus je partner u oblasti stočne hrane u poljoprivrednom sektoru već više od 4 generacije. Sa našim holandskim korenima, i sa preko 100 godina iskustva, posvetili smo svoj život postizanju najveće moguće konverzije stočne hrane u životinjske proteine. A sve to sa ciljem optimizacije poslovnih rezultata naših klijenata/potrošača.

Mi pomažemo našim klijentima da napreduju, pospešujući poljoprivredni razvoj i napredak u svakom sektoru u kome smo aktivni. Kompanija De Heus se razvila iz regionalne kompanije za proizvodnju stočne hrane u konglomerat, sa aktivnostima u preko 60 zemalja širom Evrope, Azije, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike. Usled ubrzanog rasta van granica Holandije, De Heus Grupa se nalazi u top 15 globalnih snabdevača stočnom hranom, i zapošljava preko 5.000 ljudi širom sveta. Korporativno sedište naše kompanije se nalazi u gradu Ede - Wageningen (Holandija).

maxresdefault.jpg

Međunarodno znanje

Ishrana životinja je naša specijalnost i želimo biti najbolji u toj oblasti. Zbog toga sarađujemo sa međunarodnim istraživačkim institutima i univerzitetima u oblasti prehrane životinja. Kao rezultat, mi smo u stanju da istražujemo na globalnom nivou i koristimo pređašnja i nova saznanja. Takođe posedujemo i sopstvene eksperimentalne farme, najsavremenije laboratorije i ustanove za istraživanje i razvoj. Koristimo sve ove resurse kako bi odredili efikasniju konverziju stočne hrane u životinjske proteine.

Kvalitet

Verujemo u princip da kvalitet uvek preovladava pri odabiru stočne hrane. Takav princip predstavlja osnovu našeg poslovanja već više od 100 godina. Naši proizvodni pogoni su u skladu sa najsavremenijim standardima kvaliteta. Svakoga dana, mi se trudimo da unapređujemo naše procese proizvodnje kako bi obezbedili da tako i ostane. A sve to sa jednim ciljem: proizvodnja stočne hrane konstantno visokog kvaliteta i pružanje visoko kvalitetnih usluga. Ovim pružamo doprinos kvalitetu naših potrošača, a samim tim pomažemo im da dalje napreduju. Kako bi osigurali kvalitet naših proizvoda, kao i kvalitet sirovina, sertifikovani smo po pitanju nekoliko međunarodnih sistema kvaliteta, poput: GMP+ i SecureFeed.

De Heus i Proteinka udružuju snage

Kompanije De Heus i Proteinka kombinuju svoja znanja o ishrani stoke i proizvodne kapacitete kako bi unapredile stočarsku industriju u Srbiji i regionu Balkana. Više