Početna / O kompaniji De Heus / Ishrana životinja / Istraživanje i Inovacije

Istraživanje i Inovacije

Već četiri generacije radimo kao partner poljoprivrednog sektora. Naši koreni leže u mlevenju, u stajama i društvu naših kupaca, gde se još uvek nalazimo. Zbog toga tačno razumemo sve ono što je važno u ovom sektoru, šta motiviše farmere i šta ih zabrinjava - kao ljude, kao poljoprivrednike i kao preduzetnike. To znanje i iskustvo pretvaramo u prilagođene savete, servise i proizvode koji odgovaraju potrebama naših klijenata.

Ishrana životinja je naša osnovna delatnost

To je naša stručna oblast i u njoj želimo da budemo nenadmašni. Kroz intenzivnu saradnju sa naučnim institutima i sopstvenim najsavremenijim istraživačkim ustanovama i laboratorijama, kontinuirano sprovodimo primenjena istraživanja kako bismo obezbedili brzu primenu novih saznanja i uvida o tome kako se pretvaranje stočne hrane u životinjske proteine može učiniti još efikasnijim. To znači da kontinuirano obogaćujemo naše znanje i iskustvo u sledećim oblastima:

  • Zdravlje životinja;
  • Ishrana životinja;
  • Stočarstvo;
  • Kvalitet;
  • Prerada.

Dobijena saznanja se naknadno prevode u praktične primene koje naši farmeri odmah mogu koristiti. Za nas je sve fokusirano na sledeće: kontinuirano omogućavamo farmerima da napreduju!

De Heus, research in Animal Nutrition

Uspešni koncepti

Naš posao nije samo da ostvarujemo učinak sa našim proizvodima - stočnom hranom, već se sastoji i u našim objektivnim savetima, konceptima ishrane i poslovnim servisima. Takva motivisanost za ostvarivanjem učinka dovela je do toga da je De Heus tokom godina razvio nekoliko vodećih saznanja, proizvoda i koncepata za naše kupce.