Početna / O kompaniji De Heus / Ishrana životinja / Kvalitet

Kvalitet

Verujemo u princip da kvalitet uvek preovladava. To čini osnovu našeg rada već više od sto godina. Sve naše proizvodne lokacije zadovoljavaju najnovije standarde kvaliteta. Kako bismo to obezbedili, svakog dana pokušavamo da unapredimo naše procese. A sve to sa jednim ciljem: proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda i pružanje visokokvalitetnih usluga. Tako doprinosimo kvalitetu naših kupaca i tako im pomažemo da ostvare napredak.

Svakodnevno unapređenje standarda kvaliteta

Zbog naše međunarodne perspektive, u mogućnosti smo da nastavimo da unapređujemo ovo znanje i iskustvo. Međutim, mi takođe ostvarujemo korist od saradnje sa najboljim obrazovnim institutima na svetu. I ne zaboravimo na naše istraživačke kompanije, koje iz dana u dan pretvaraju nova saznanja u nove praktične primene. Povrh toga, pristup radu i uslužni mentalitet naših zaposlenih takođe igraju važnu ulogu u svakodnevnom ispunjavanju standarda kvaliteta.

Qaulity in animal feed

Sertifikovani smo za nekoliko međunarodnih sistema kvaliteta

Da bismo zaštitili kvalitet naših proizvoda, ali i kvalitet sirovina, sertifikovani smo za nekoliko međunarodnih sistema kvaliteta, kao što su: 

  • HACPP
  • ISO 9001
Takodje, kako poslujemo na tržištima sa posebnim zahtevima, nosioci smo Halal sertifikata .

Ulaganje u prehrambenu tehnologiju

Stalno ulažemo u primenjena istraživanja i tehnologiju proizvodnje. Kontinuirano gradimo ili optimizujemo laboratorije, istraživačke objekte i fabrike. Isto važi i za naše poslovne procese. Zbog toga su naši proizvodni objekti opremljeni najsavremenijim tehnologijama. Uvek smo usmereni na očuvanje i kontinuirano širenje naših kriterijuma kvaliteta.

politika kvaliteta