Početna / O kompaniji De Heus / Naših 5 stubova

Naših 5 stubova

Pet stubova čine osnovu za doprinos našim klijentima. Pet jedinstvenih karakteristika koje su ključne za naš uspeh i uspeh naših kupaca. Pored posvećenosti i snage našeg tima, to je ono što nas čini jedinstvenim. Sve te dodate vrednosti su u našim genima. I one nas čine onim što jesmo i šta želimo da budemo: pokretačka snaga napretka.

Nudimo kvalitet:

Naša snaga je u našem kvalitetu. Kvalitet naše hrane za životinje, proizvedene u lancu potpune kontrole procesa, proizlazi iz inovacija koje su rezultat najnovijih saznanja vezanih za ishranu. Ali jednako su važni i  kvalitet naših zaposlenih i naših usluga. Uvek u cilju da doprinesemo napretku naših kupaca.

Nudimo učinak:

Naši kupci žele da dobiju najbolje moguće performanse od hrane za životinje. Međutim, svako poslovanje je jedinstveno na svoj način. Zato imamo jedinstvenu sposobnost da ponudimo koncept stočne hrane za svaku pojedinačnu poslovnu situaciju. A to pomaže u povećanju poslovnih rezultata naših klijenata.

Mi smo nezavisni:

Za razliku od drugih velikih proizvođača stočne hrane, mi nismo kooperacija. Mi smo nezavisna kompanija i svaki poljoprivrednik je za nas isti. Želimo najbolje za naše kupce: izvrsne performanse proizvoda i iskren, dobar savet. Jer njihov napredak je naš napredak.

Kontinuirano se unapređujemo:

Kontinuirano pokušavamo da ispunimo svoj potencijal. Uvek pomerajući lestvicu na viši nivo. Nastojimo da prevaziđemo vlastita očekivanja. To je naša filozofija. To našu kompaniju i naše zaposlene čini tako jedinstvenim.

Mi smo preduzetnici:

De Heus je porodični posao. Već četiri generacije radimo kao preduzetnici za preduzetnike. Znamo šta pokreće naše kupce, i šta je zaista važno na kraju. Najvažnije je da radimo naporno, da ostajemo budni, da prepoznajemo prilike i da ih iskoristimo. Ali, takođe je važno da odlučno i hrabro donosimo odluke kao i da, na osnovu jasne vizije, konstantno poboljšavamo kvalitet naše stočne hrane i usluga.