Početna / O kompaniji De Heus / Naših 5 stubova

Naših 5 stubova

Našim proizvodima, znanjem i iskustvom pomažemo uzgajivačima životinja i ribe širom sveta. Pet jedinstvenih karakteristika opisuju obećanje našim kupcima. Ovi stubovi su u našim genima. Oni nas čine onim što jesmo: pokretačka snaga napretka.

 

Mi smo preduzetnici:

Kao kompanije koja je u porodičnom vlasništvu četiri generacije mi smo preduzetnici, baš kao i vi. Aktivno tražimo mogućnosti za stvaranje vrednosti i uticaj u lancu proizvodnje životinjskih proteina. Sa sjajnim rezultatima. Radimo sa farmerima u mnogim delovima sveta, od visoko razvijenih poljoprivrednih tržišta do zemalja u kojima se poljoprivredni sektor tek razvija.

 

Nudimo kvalitet:

Ponosimo se onim što najbolje radimo: pretvaramo sirovine u životinjske proteine na što efikasniji i održiviji način. Štitimo kvalitet naših proizvoda i ohrabrujemo naše zaposlene da se  usredsrede na taj kvalitet kao svoj glavni prioritet.

 

Nudimo performanse:

Sa iskusnim timom od više  hiljada profesionalaca,  koji rade u preko  20  zemalja. Svakog dana nutricionisti, formulatori, agronomi, operateri, istraživači i mnogi drugi doprinose napretku naših kupaca. To radimo tako što krojimo naša rešenja prema njihovim specifičnim potrebama, pružajući  optimalne  performanse.

 

Nastavljamo da se usavršavamo:

Ohrabrujemo naše zaposlene da svakim danom budu bolji. Traženjem najboljeg  rešenja u svakoj situaciji,  istraživanjem i razvojem novih ideja, koncepata i rešenja.

 

Mi smo nezavisni:

Sami smo odredili kurs: doprinos dostupnosti i pristupačnosti bezbednoj i zdravoj hrani, na održiv način. Savetujemo naše kupce na osnovu njihovih potreba i interesovanja i ponosimo se pružanjem iskrenih  i zdravih saveta. Zato što je njihov uspeh ključan za naš.