Početna / O kompaniji De Heus / Ishrana životinja / Saradnja

Saradnja

Stalno obogaćivanje našeg znanja i iskustva i želja da sebi postavljamo izazove, svakodnevno nas stimuliše  i unapređuje, od same osnove našeg napretka. Čvrsto verujemo u moć saradnje. Radimo zajedno sa stočarima, farmerima, domaćim i međunarodnim partnerima, kao što su Univerzitet u Torontu u Kanadi i Univerzitet Wageningen u Holandiji. Cilj je uvek isti: da to znanje ugradimo u naše proizvode, koncepte i usluge kako bismo poboljšali rezultate koje ostvaruju naši klijenti.

Saradnja znači razmena znanja

Napredak je u našim genima. Stalno obogaćivanje našeg znanja i iskustva čini osnovu na kojoj poslujemo. Zbog toga smo otvorena organizacija koja ulazi u partnerstva sa brojnim domaćim i međunarodnim organizacijama; uvek smo usmereni na dalje obogaćivanje znanja. Verujemo da stepen otvorenosti u toku saradnje određuje koliko ćeš biti uspešan na kraju. Time što nismo usmereni samo na naša sopstvena istraživanja i rezultate, sprečavamo da propustimo rešenja koja su već dostupna na drugim mestima.

Working together on animal feed

Poboljšavanje rezultata za naše farmere, to je naša ambicija

Poslujemo na globalnom nivou i uvek tragamo za novim partnerima sa kojima možemo da sarađujemo. Zbog toga smo u mogućnostiu da steknemo i prikupimo saznanja i iskustva u mnogim različitim zemljama, situacijama i okolnostima. U rasponu od velikih do malih kompanija i od intenzivnih do ekstenzivnih sistema stočarstva. Uvek sa istom svrhom: poboljšani rezultati za farmera!